Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

PROMS (Patient Reported outcome Methods)

Vi arbetar i partnerskap med olika institutioner i Sverige för att ge råd om hur man använder patientens rapporterade resultatmått (PROMS) för att uppfylla hälsomål.

Vi bistår i genomförandet av DISABKIDS- och KIDSCREEN-enkäter till en Internet-plattform som kommer att vara en del av en grupp svenska "National Child" register. Vi är ansvariga för att säkerställa bästa praxis för genomförandet av PROMS mätning.

Detta kommer att omfatta följande områden:

1. Datainsamling
Ge stöd och råd om DISABKIDS och KIDSCREEN datainsamlingsförfaranden och databasdesign inom den gemensamma Internet-plattform.

2. Genomförande
Rådgöra med registerinnehavare om användningen av PROM-uppgifter i registren, tillhandahålla lämpliga förslag till utvecklingsprojekt för att öka tillämpningen av PROM data.

3. Tolkning
Bistå vid tolkning av resultat och möjligheter.

4. Stödja
Ge stöd till personal som deltar i insamling och analys av data från DISABKIDS och KIDSSREEN. Bedömer effektiviteten av alla inlärnings- och utbildningsinsatser i samband med DISABKIDS och KIDSCREEN.

5. Revision
Genomföra analysmetoder för att stödja och utforma insatser för att nå kort-, medellång- och långsiktiga mål relaterade till DISABKIDS och KIDSCREEN.

6. Uppsökande
Stärka nätverk och samarbetsmöjligheter. Presentation av DISABKIDS och KIDSCREEN för potentiella medlemmar på plattformen.

7. Vidareutveckling av instrument
Samråda om utvecklingen av projekt som leder till att öka medvetenheten om PROM datainsamling och utveckling av nya moduler.

8. Internationell samordning
Agera som kontaktperson med DISABKIDS- och KIDSCREEN-partners och institutioner inom EU-samordning.

Sidansvarig: Lena Lehto|Sidan uppdaterades: 2012-10-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?