Invigning av vår Pedagogiska Korridor

Nyhet: 2018-11-28

Varmt välkommen på invigning av vår Pedagogiska Korridor! När: Torsdagen den 29 /11 kl 14:00. Var: Obesitascentrum för barn och ungdomar på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus, Vitaminvägen 21, Göteborg. Lokal: Hypofysen Växthuset, plan 2.

Ett projekt med stöd av Stiftelsen Solstickan med grund för att stödja och hjälpa hela familjen med barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. I den pedagogiska korridoren kommer det bl.a, att visas teman utifrån sömn, mat, rörelse och det fjärde är tankar/känslor.
Vi startar med en presentation därefter mingel och rundvisning.
Ellen, Therez, Malin och Jessica, Obesitascentrum DSBUS, Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus

Anmälan till: jessica.h.petersson@vgregion.se