Disputation Bojan Tubic

Nyhet: 2016-09-22

Disputation Bojan Tubic vid avdelningen för pediatrik. Titel: Bone and fat tissue in children and adolescents: studies with focus on osteocalcin. Tid: fredagen den 7 oktober kl. 13.00. Lokal: Tallen, entréplan. Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.

Handledare: Docent Diana Swolin-Eide, bitr handledare adjungerad professor Per Magnusson, docent Staffan Mårild samt professor Göran Wennergren. Opponent: Professor Paul Dimitri, The Academic Unit of Child Health, Sheffield Children´s Hospital, Sheffield, Storbritannien. Betygsnämnd: Professor Olov Ekwall, ordförande, avd för pediatrik, Göteborgs universitet, professor Magnus Karlsson, inst för kliniska vetenskaper, Lunds universitet samt docent Jenny Kindblom, avd för invärtesmedicin och klinisk nutrition, Göteborgs universitet. Ordförande: Professor Kate Abrahamsson.